SON DAKİKA


Foto Galeri > Şansal Büyüka'dan Trabzonspor'a övgü!

Şansal Büyüka'dan Trabzonspor'a övgü!

29 Mayıs 2019 Çarşamba - 16:27

Spor yazarı Şansal Büyüka, Milliyet'teki köşesinde Trabzonspor'a ve Ünal Karaman'a övgü yağdırdı

1 / 11 Şansal Büyüka'dan Trabzonspor'a övgü!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, bu sezonun en başarılı hocası olmakla kalmadı, oynattığı futbolla, sürekli futbolun içinde kalmakla, saha içi ve dışı davranışlarıyla “Yılın örnek adamı” oldu.

2 / 11 Şansal Büyüka'dan Trabzonspor'a övgü!

-Ünal Karaman, küme düşen Karabükspor’dan iddialı Trabzonspor’a gelince, açıkça herkes dudak büktü, küçümsedi, yetersiz buldu. Ünal Karaman herkese, her şeye sahada cevap verdi.

3 / 11 Şansal Büyüka'dan Trabzonspor'a övgü!

-Kulüp, ağır kontratlardan kurtulmak için takımın yıldız oyuncularını satmak isteyince, kendini değil, Trabzonspor’u düşündü. Üstelik yarış devam ederken buna onay verdi, destek verdi.

4 / 11 Şansal Büyüka'dan Trabzonspor'a övgü!

-Altyapıdan çıkan Yusufların, Abdülkadirlerin yanına yenilerini kattı. Bir hocanın şampiyonluğa oynarken, Avrupa kupalarına oynarken de, ilk on birde gençlere yer verebileceğini bütün hocalara gösterdi, ispat etti.

5 / 11 Şansal Büyüka'dan Trabzonspor'a övgü!

-Trabzonspor özellikle son yıllarda büyük maçların figüran takımı haline gelmişti. Büyük maçlarda Trabzonspor’un büyüklüğünü geri getirdi. Bu sezon Galatasaray’ı, Fenerbahçe’yi, Beşiktaş’ı yendi.

6 / 11 Şansal Büyüka'dan Trabzonspor'a övgü!

-Dalgalanmadan durulmayan Karadeniz’de suların durulmasını sağladı. Başkan Ahmet Ağaoğlu ile birlikte Trabzon’a ve camiaya barışı, huzuru getirdi.

7 / 11 Şansal Büyüka'dan Trabzonspor'a övgü!

-Trabzonspor’a özellikle son maçlarda adeta şiirsel, keyif veren, yense de yenilse de futbolseverleri son derece mutlu eden futbol oynattı. Kendi felsefesini takıma da yansıttı. Sahada hakeme, rakibe bulaşmayan, dalaşmayan, sadece kendi işine bakan bir Trabzonspor vardı.

8 / 11 Şansal Büyüka'dan Trabzonspor'a övgü!

-Trabzonspor’un da bu sezon hakem hatalarından canı yandı. Maçta ne hakemin, ne rakibin üstüne yürüdü, maç sonu ne de sesini en ufak şekilde yükseltti. Adeta “Kan kustu, kızılcık şurubu içtim” dedi. Öfkesi, içindeki fırtınaları sesine, tavrına, söylemlerine, hatta eylemlerine hiç yansımadı.

9 / 11 Şansal Büyüka'dan Trabzonspor'a övgü!

-Kötü sonuçlardan sonra bahane aramadı, kimseyi hedef göstermedi, herhangi bir adresi işaret etmedi. Büyük hocalıktan da örnekler verdi, olgun adamlıktan da... Saygıyı, takdiri, alkışı ve “Sezonun teknik direktörü” unvanını gerçekten çok ama çok hak etti.

10 / 11 Şansal Büyüka'dan Trabzonspor'a övgü!

Trabzonspor’da antrenörlüğe başlayan Ünal Karaman, kısa bir süre de sportif direktörlük görevinde bulundu. Daha sonra Adana Demirspor, Şanlıurfaspor ve Karabükspor’da teknik direktörlük koltuğuna oturan Karaman, sezon başında yuvaya döndü.

11 / 11 Şansal Büyüka'dan Trabzonspor'a övgü!

Fotomaç gazetesinde okudum. Trabzonsporlu oyuncular son Rize maçından sonra kullandıkları soyunma odasını temizlemişler. Müthiş, olağanüstü, harika... Trabzonspor’da çok büyük işler oluyor, çok az yankılanıyor. Bizim futbol ailesi iyiye, güzele, doğruya yeteri kadar primi ne zaman verecek acaba?





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap