SON DAKİKA


Foto Galeri > Seda Bakan koronavirüse yakalandı

Seda Bakan koronavirüse yakalandı

21 Kasım 2020 Cumartesi - 14:37

Oyuncu Seda Bakan, koronavirüse yakalandığını açıkladı. Bakan, "Grip dışında kendimi kötü hissetmiyorum. Ailemin diğer üyeleri ve bebeğimiz şükürler olsun çok iyi" dedi.

1 / 6 Seda Bakan koronavirüse yakalandı

35 yaşındaki Seda Bakan, sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüse yakalandığını duyurdu.

2 / 6 Seda Bakan koronavirüse yakalandı

Bakan yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz Covid test sonucum pozitifim çıktı. Şu anda grip dışında kendimi kötü hissetmiyorum" dedi.

3 / 6 Seda Bakan koronavirüse yakalandı

'İNŞALLAH FAZLA ZARAR GÖRMEDEN ATLATIRIZ'

Kızı ve eşinin sağlık durumları hakkında bilgi de veren oyuncu, "Ailemin diğer üyeleri ve bebeğimiz çok iyi şükürler olsun. İnşallah fazla zarar görmeden atlatırız" diye yazdı.

4 / 6 Seda Bakan koronavirüse yakalandı

Seda Bakan, ardından takipçilerini maske konusunda uyardı ve "Herkes kendine çok daha fazla dikkat etsin. Doktorumuz tek korunma yolu maske dedi. Maskelerini çıkarmayın" dedi.

5 / 6 Seda Bakan koronavirüse yakalandı

ESTETİK İTİRAFI ŞAŞIRTTI

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk olan Seda Bakan, “Hiç estetiğiniz var mı?” sorusuna yanıt vermişti.

6 / 6 Seda Bakan koronavirüse yakalandı

Seda Bakan, açıklamasında, “Yok ama yaptırmak çok istiyorum. Burnumda küçük bir çıkıntı var. Eğer burun estetiği yaptırırsam eşim beni boşar ve kariyerim başka bir yere gidebilir" demişti.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap