SON DAKİKA


Foto Galeri > Serenay Sarıkaya'dan flaş itiraf!

Serenay Sarıkaya'dan flaş itiraf!

07 Temmuz 2021 Çarşamba - 12:07

Son yılların en popüler televizyon yüzlerinden olan, oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da magazin gündemine gelen Serenay Sarıkaya, şu an kalbinin boş olduğunu söyledi.

1 / 8 Serenay Sarıkaya'dan flaş itiraf!

Elle dergisine konuşan Serenay Sarıkaya, "İlişkilerinde romantik ve duygusal mısın, yoksa aklın yönetimde midir?" sorusuna, "Fazlasıyla duygusalım maalesef. Hiç öyle plancı programcı değilim" yanıtını verdi.

2 / 8 Serenay Sarıkaya'dan flaş itiraf!

"O anda içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum" diyen 29 yaşındaki oyuncu, "Hayatıma birisinin girmesine hazır değilim" açıklamasıyla dikkat çekti.

3 / 8 Serenay Sarıkaya'dan flaş itiraf!

"TECRÜBESİ OLAN..."

Kendisinden 19 yaş büyük Cem Yılmaz'la birlikteliği geçtiğimiz aylarda sona eren Sarıkaya, "Arkadaşların neden senden yaşça büyük?" sorusunu da cevapladı.

4 / 8 Serenay Sarıkaya'dan flaş itiraf!

"Öğrenmeye meraklı olduğumdan. Bir de galiba yaşanmışlığı ve tecrübesi olan, karakterleri oturmuş, dolayısıyla daha temiz, enerjili insanlara çekiliyorum."

5 / 8 Serenay Sarıkaya'dan flaş itiraf!

SERENAY'IN DENİZ KEYFİ

Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da katıldığı bir organizasyondan sonra denize girmişti. Şezlong üzerinde arkadaşlarıyla sohbet eden oyuncu, sonrasında kendisini serin sulara bırakmıştı.

6 / 8 Serenay Sarıkaya'dan flaş itiraf!

Uzun süre şezlongunda vakit geçiren Sarıkaya, öğlen saatlerinde sıcaktan bunalınca denize girip serinlemişti. Güzel oyuncu plajda önce mavi, sonra turuncu bikinisiyle boy göstermişti.

7 / 8 Serenay Sarıkaya'dan flaş itiraf!

Serenay Sarıkaya’nın denizde üşüdüğü görülmüştü. Kısa süre suda kalan Kısa süre suda kalan oyuncunun, fit görüntüsü dikkat çekmişti.

8 / 8 Serenay Sarıkaya'dan flaş itiraf!

BODRUM'DA KUTLADI

Güzel oyuncu, 29’uncu yaşını da Bodrum’da kutlamıştı. Arkadaşlarıyla birlikte pasta kesen Sarıkaya'nın fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmıştı.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap