SON DAKİKA


Foto Galeri > Songül Karlı'dan bornozlu paylaşım

Songül Karlı'dan bornozlu paylaşım

04 Nisan 2021 Pazar - 13:31

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Songül Karlı, bu sefer bornozlu fotoğraflarını paylaştı.

1 / 5 Songül Karlı'dan bornozlu paylaşım

Geçtiğimiz günlerde ekranlara geri döneceğinin müjdesini veren Songül Karlı, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yayınladığı pozlarla yine gündemden düşmedi. Instagram'da 400 bin kişinin takip ettiği Karlı son olarak bornozlu pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

2 / 5 Songül Karlı'dan bornozlu paylaşım

Fransızca "Bütün çiçekleri kesebilirsin ama baharın gelmesini durduramazsın" notunu yazan şarkıcı, camın önünde bornozluyla poz verdi.

3 / 5 Songül Karlı'dan bornozlu paylaşım

Peş peşe iki poz paylaşan Karlı'nın bir karesinde dekolte vermesi dikkatlerden kaçmadı. Ünlü şarkıcının pozları kısa sürede birçok yorum ve beğeni aldı.Karlı çok beğendiği bornozlu pozlarından birini de Instagram hesabının profil fotoğrafı olarak ayarladı.

4 / 5 Songül Karlı'dan bornozlu paylaşım

Geçtiğimiz günlerde Bebek'te bir mekandan çıkarken görüntülenen Songül Karlı, hayranlarına ekranlara geri döneceğinin müjdesini vermişti. Bu gelişme sonrası kendini spora veren Karlı, imajını değiştirmeyi de ihmal etmedi. Hem saçını hem de kaşını değiştiren ünlü şarkıcı, yeni imajını sosyal medya hesabından hayranlarının beğenisine sundu.

5 / 5 Songül Karlı'dan bornozlu paylaşım





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap