MasterChef’te bu hafta elenen isim belli oldu?

18 Ağustos (dün akşam) MasterChef’te potada kimler yarıştı? , eleme adayları kimler? MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı?MasterChef’te bu hafta elenen isim kim oldu?
Yayın Tarihi: 19.08.2024 - 14:35
Kaynak:MİLLİYET

MasterChef’te haftanın 7. ve son eleme adayı belli oldu. Tv8’in fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliğiyle devam ediyor. Her hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme potasından bir isim yarışmaya veda ediyor. Yarışmada bu hafta şu ana kadar oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası Kerem, Kaan, Deniz, Emre, Ezgi ve Zeynep adayı oldu. Peki, 18 Ağustos MasterChef'te potaya kim gitti?

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

Kerem Kaan Deniz Emre Ezgi Zeynep Ümmühan

MASTERCHEF’TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Sevilen yarışma programı MasterChef 17 Ağustos Cumartesi akşamı yayınlanan bölümüyle ekranlara geldi. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmacılar, şeflerin kendilerinden istediği menüyü eksiksiz şekilde yapmak için kıyasıya mücadele gösterdi.

Karar açıklandıktan fenalaşan Deniz şeflerin ve prodüksiyon ekibinin sayesinde kendine getirildi.

İlk etabı geçemeyen Kerem, Ümmühan, Ezgi ve Deniz ikinci etapta Uzak Doğu mutfağından Flying Noodles yaptı. Zorlu bir yemek olan bu lezzeti en kötü yapan yarışmaya veda eden isim oldu.

Eleme potasına giren 7 yarışmacıdan ilk etapta asma yaprağında yaratıcı tabaklar yapmaları istendi. En iyi tabağı çıkran 3 yarışmacı seçildi ve yarışmada kalmaya devam etmeye hak kazandı. Bu isimler Emre, Zeynep ve Kaan oldu. Kalan 4 yarışmacı Kerem, Ümmühan, Ezgi ve Deniz ikinci etapta yeniden yarıştı. İkinci etapta ise şef tabağı yapmaları istendi. İstenen tabağa en yakın yapan 3 kişi yarışmada kalmaya devam ederken en kötü tabağı yapan isim MasterChef'e veda etti.

MASTERCHEF KİM ELENDİ?

MasterChef'te bu hafta elenen isim Deniz oldu. Deniz, yarışmaya gözyaşları içinde veda etti ve şeflerle vedalaşırken fenalaştı.