SON DAKİKA



Haber > Gündem > 1 Mayıs için uzlaştılar

1 Mayıs için uzlaştılar

26 Nisan 2016 Salı - 12:28




Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu 1 Mayıs kutlamalarının Bakırköy'deki pazar yerinde yapılacağını açıkladı.





Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, “1 Mayıs kutlamaları konusunda sendikalarla anlaştık. Taksim’e bir heyet gidecek. Miting ise Bakırköy pazar yerinde yapılacak” dedi.

SENDİKALAR AÇIKLAMA YAPACAK

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB,  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü,  Bakırköy'de kutlama kararı aldı. Öte yandan DİSK Genel Başkanı Kani Beko, TMMOB Genel Başkanı Mehmet Soğancı, KESK Genel Başkanı Lami özgen ve TTB İkinci Başkanı Raşit Tükel'in de bulunduğu meslek örgütleri heyeti 1 Mayıs kutlamasıyla ilgili İstanbul Valisi Vasip Şahin ile ikinci bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından emek ve meslek örgütleri, siyasi partiler ve kitle örgütü temsilcileri akşam saatlerinde toplantı yaptı. Toplantıda 1 Mayıs için Bakırköy Pazar Alanı'na başvuru yapma konusunda karar alındı. Karara ilişkin DİSK, KESK, TMMOB ve TTB’nin yarın 12.00'da ortak açıklama yapması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap