SON DAKİKA



Haber > Gündem > 7 ilde paralel yapı operasyonu: 21 gözaltı

7 ilde paralel yapı operasyonu: 21 gözaltı

25 Mayıs 2016 Çarşamba - 13:00




Osmaniye merkezli 7 ilde eş zamanlı yapılan paralel yapı operasyonunda eğitimci ve dernek yöneticileri ile birlikte 21 kişi gözaltına alındı.





Osmaniye merkezli 7 ilde düzenlenen 'Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik eş zamanlı operasyonda aralarında eğitimci ve dernek yöneticilerinin de olduğu 21 kişi gözaltına alındı.

Haklarında 'Terör örgütüne üye olma, terör örgütü yöneticiliği ve örgüte finans sağlamak' suçlamalarıyla gözaltı kararı verilen 21 kişi, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bugün sabah saatlerinde Osmaniye, Adana, Elazığ, Kahramanmaraş, Siirt, Şanlıurfa ve Batman'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla yakalandı.

20 KİŞİNİN SORGUSU DEVAM EDİYOR

Şüpheliler, sorgulanmak üzere Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, adreslerinde bulunamayan 8 kişinin de yakalanması için de çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Kentte dün yapılan operasyonda gözaltına alınan 20 kişinin ise sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Aynı soruşturma kapsamında daha önce de yapılan operasyonlarda 35 kişi gözaltına alınmış, bunların 9'u tutuklanmıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap