SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ağzınızın suyu akıyor ama..!

Ağzınızın suyu akıyor ama..!

04 Ocak 2016 Pazartesi - 10:43








AKP hükümetinin bir an evvel çöküp yıkılması için dış güçlerden çok bizim içimizdeki İrlandalıarın ağızlarının suyu akıyor ama...Yok. Selahattin Demirtaşlaşmayın. Güya hükümet ve RTE antipatizanlığı siyasetten dışarı gözleri adeta kör etmiş. Yahu bu ne düşüncesizlik? Bu zamanda bir hükümet krizi acaba kimin işine yarar? Görmüyormusunuz dış güçler hükümet çöksün diye bin türlü atraksiyon, provokasyon yapıyor. Türkiye Güneydoğu’da resmen savaşıyor. Geçenlerde de yazmıştım. Bu iş terörü aştı, resmen dış güçlerin koalisyon taşeronları ile TC “Yeniden Milli Mücadele” veriyor. Çanakkale’nin, Sakarya’nın, İnönü muharebelerinin adeta rövanşına oynuyorlar. Ama bizim İrlandalılar avuç ovuşturup sırf hükümet yıkılsın diye şimdi de PKK lılaşıyorlar. Ayrıca İstiklâl Harbi öncesinde Türkiye’den koparılamayan Güneydoğu için tüm dünya yeniden seferber olmuş, bizim İrlandalılar da zil takıp onlara eşlik ediyor. Hükümet ve devlet Güneydoğu’da taktiksel silahlı ve silahsız mücadelenin üstesinden gelmeye çalışıyorken bu ne gayretkeşlik. TC bu işin üstesinden gelecek hiç kimse umutlanmasın. Oradaki özel harekâtçı kahraman evlatlarımız “Sabırla adım adım bu işi bitireceğiz” diyorlar.

Diğer taraftan, bunca kargaşaya, ihanete rağmen bu hükümet bunca emeklinin, memurun, İşçinin yüzünü güldürmeye çalışıyor. Şırnak’ta, Hakkâri’de, Cizre’de evleri PKK’lı haydutlarca yakılan yıkılan vatandaşların da evlerinin TOKİ tarafından yaptırılacağını söylüyorsa bu devlet artık güçlü bir devlettir. Otuz beş Cent’e muhtaç devlet devrini çok şükür aşmıştır. TC, Suriye meselesinde, maalesef ABD başkanı Obama tarafından G20 öncesi ve sonrası aldatılmış yüzüstü bırakılmıştır. Cumhurbaşkanı ve hükümet bunun acısını çekmektedir. ABD ve AB devletleri TC’nin Güneydoğu’da yaptığı insanları koruyarak, vatandaşı kazanarak yürüttüğü mücadeleyi görüyor ve bundan kaygı(!) duyuyor. Bazı dış güçler buralarda verilen mücadelelerde “Sivil halk zayiatı olduğunu söylemekten utanmıyorlar”. Daha dün bir terör olayı yüzünden tüm Avrupa ülkeleri ne kadar askeri varsa sokaklara döküp panikleyip sıkı yönetimler ilan ederek halk’a özellikle yabancılara ülkelerini zehir ettiler. TC güvenlik güçleri tek tek, ev ev hainleri avlarken diğer taraftan stratejik ortak(!) dediğimiz devletlerin atması muhtemel kazıklara ve kalleşliklere karşı da tedbir düşünmek zorunda kalıyorlar.

Esasen hükümete bir de şu konuda eleştiri getirmek istiyorum; PKK hainlerine karşı silahlı mücadele sürerken devletten maaş almakta olup PKK’ya direkt veya dolaylı destek verip sempati besleyenler tek tek tesbit edilip devletin bunlara ödediği maaşlar, istihkaklar ve imkânlar derhal kesilmelidir. Artık enayiliğin gereği kalmadı. Bu adamlardan bu devlete hayır gelmeyeceğini anladık. Bölgeden kaçan insanlar devletin şefkatini anladılar, gördüler diğer taraftan da PKK ihanetini ve zulmüne de şahit oldular. Bölgede devlet görevlilerinin özel harekâtçı ve askeri personelin halka olan yakınlığı ile yöre halkına PKK ile devlet arasında mukayese etme imkânı vermiştir. Hatta Güneydoğu’daki halk’ın Kürt kesimi dahi PKK’nın kendilerini temsil etmediğine kahır ekseriyetle ikna olmuş iken bizim İrlandalılar PKK’nın TC devletini daha fazla oyalaması için adeta çırpınmaktalar. “Öz yönetim” heveslerine gelince... Hiç canlarını sıkmasınlar “Dünya bir araya gelse bu milletle ya bir arada eşit şartlarla adam gibi yaşamayı öğrenecekler veya canları pahasına bu ülkeyi terk edecekler”. Ey bizim İrlandalılar, ağzınızı suyu akıyor ama, nafile.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap