SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti'nin Meclis'teki bir numaralı isminin yeni görevi belli oldu

AK Parti'nin Meclis'teki bir numaralı isminin yeni görevi belli oldu

15 Kasım 2021 Pazartesi - 14:52




AK Parti’nin TBMM’deki bir numaralı ismi Naci Bostancı AK Parti TBMM Grup Başkanlığı görevinden ayrılacağını teyit etti. Naci Bostancı'nın yeni görevinin ise ne olacağı belli oldu.





AK Parti’nin TBMM’deki bir numaralı ismi konumundaki Naci Bostancı görevinden ayrılacağını duyurdu. 7 Temmuz 2018 yılından beri AK Parti Grup Başkanı olarak görev yapan Naci Bostancı, Sözcü’ye ayrılık iddialarını teyit ederek 2023 seçimlerine hazırlanacaklarını söyledi.

Ayrılık kararını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiği konuşulan Naci Bostancı’nın yerine ise Milli Savunma Eski Bakanı İsmet Yılmaz’ın getirileceği kulislerde konuşuluyor.

AK Parti TBMM Grup Başkanı görevini bırakacak olan Naci Bostancı’nın seçim koordinasyonundan sorumlu AK Parti Genel Başkan Danışmanı olacağı iddia edildi. İddiayı Ankara Kuşu olarak bilinen Oktay Yaşar sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaştı.

AK Parti'den ve Naci Bostancı'dan konuya ilişkin henüz bir resmi açıklama gelmedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap