SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP'li isimden seçim öncesi çarpıcı çıkış: Biz Erdoğan'ın adamıyız

AKP'li isimden seçim öncesi çarpıcı çıkış: Biz Erdoğan'ın adamıyız

12 Temmuz 2022 Salı - 10:23




AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, 2023 seçimleriyle ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Esgin, "Biz Tayyip Erdoğan’ın adamlarıyız. Makam peşinde koşanlarla karıştırmayın" dedi.





AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, yaklaşan 2023 seçimleriyle ilgili yaptığı konuşmada "Bizim milletle olan münasebetimiz sandıklarda oy mesafesinde değildir. Biz Tayyip Erdoğan’ın adamlarıyız" ifadelerini kullandı.

AKP Bursa İl Başkanlığı’nın bayramlaşma programında konuşan Esgin şu ifadeleri kullandı:

"Yaklaşık 2,5 yıldır dünyanın yüz yılda bir karşılaştığı küresel bir salgınla sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde, devlet-millet el ele mücadele ettik. Pandemi döneminde bu ülke yine sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde, yerli solunum cihazını yaptı. Türkiye kutlu yürüyüşüne sizlerle devam ediyor. Ve yine afetler, salgınlar, yangınlar ile bir taraftan mücadele ederken, bir taraftan da afetten, yangından, felaketten medet uman ve buradan bir siyasi polemik ortaya koymaya çalışan muhalefet unsurları ile mücadele ettik. Bu mücadelelerin hepsini vererek 2023’e yelken açtık. Bizi öyle makam, mansıp peşinde koşanlar ile karıştırmasınlar. Bizim milletle olan münasebetimiz sandıklarda oy mesafesinde değildir. Biz Tayyip Erdoğan’ın adamlarıyız."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap