SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP'yi en iyi bilen isimden, çok tartışılacak seçim sonucu iddiası

AKP'yi en iyi bilen isimden, çok tartışılacak seçim sonucu iddiası

05 Haziran 2022 Pazar - 15:20




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanı ve AKP Balıkesir 22. Dönem milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in seçim sonuçlarına ilişkin açıklamasına değindi.





AKP Sözcüsü Ömer Çelik, seçim ile ilgili açıklamalarda bulunup, "Olmayan seçimin güvenliğiyle ilgili propaganda yürütülüyor" diyen Çelik, "Seçim sonuçlarını 'kabullenmeyecekler' deniyor. Seçim bittikten sonra sonuca saygı duyarız, dedik. İstanbul ve Ankara yerel seçimleriyle ilgili sürece saygı duyar dedik, kazananı tebrik ettik. Bu konuda suçlanacak bir leke yoktur AK Parti'nin" ifadelerini kullanmıştı.

Ömer Çelik'in bu sözlerinin hangi bilinçaltının yansıması olduğunu yorumlayan Turhan Çömez, AKP'nin yenilgiyi peşinen kabul ettiği değerlendirmesini yaptı.

İşte Turhan Çömez'in o paylaşımı:

AKP Sözcüsü Çelik: “Seçim bittikten sonra sonuca saygı duyarız” Eskiden olsa “Herkes seçim sonuçlarına saygı duysun.” Derlerdi. Şimdi ise “Saygı duyarız.” Diyorlar. Yenilgiyi peşinen kabul edişin bilinçaltı yansıması bunlar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap