SON DAKİKA



Haber > Gündem > Alan Bazlı Destekleme Primi sorusu!

Alan Bazlı Destekleme Primi sorusu!

28 Şubat 2015 Cumartesi - 15:47




CHP PM üyesi ve Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, “Alan Bazlı Destekleme Primi” hakkında yaşanan sorunları yazılı soru önergesi ile Gıda, Tar





CHP PM üyesi ve Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, “Alan Bazlı Destekleme Primi” hakkında yaşanan sorunları yazılı soru önergesi ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına sordu. 2014 Yılı “Alan Bazlı Destekleme Primi”nden faydalanabilmek için 31 Aralık 2014 tarihine kadar olan başvuru süresi içerisinde çeşitli nedenlerden ötürü müracatlarını yapamamış olan Fındık üreticilerinin mağdur olduğunu ifade eden Canalioğlu, ''Bakanlık, Karadeniz Bölgesi için hayati önem taşıyan Fındık için üreticilerimize sağlanan ve 2014 yılında son bulan “Alan Bazlı Destekleme Primi ödemelerine 2015 yılında da devam edileceğini, 2015 yılında üreticilere 10 Milyar TL tarımsal destek sağlanacağını" söylemiştir'' dedi.

Canalioğlu “Alan Bazlı Destekleme Primi” hakkında bakanlığa şu soruları yöneltti;

1-Bakanlık olarak; 31 Aralık 2014 yılı sonu itibari ile sona eren “Alan Bazlı Destekleme Primi” başvurularına zamanında müracat edememiş olan üreticilerimiz için, başvuru süresini uzatmak adına bir çalışmanız var mıdır?

2-Bu bağlamda bir çalışmanız var ise; “2014 yılı Alan Bazlı Destekleme Primi başvurularını” hangi tarihe kadar uzatacaksınız?

3-Bakanlık olarak; 2014 yılı sonu itibari ile sona eren “Alan Bazlı Destekleme Primi”ni 2015 yılında da üreticilerimize ödemeyi düşünüyor musunuz?


4-“Alan Bazlı Destekleme Primi”nin 2015 yılında da üreticilerimize ödenmesi hususunda bir çalışmanız var ise; bu çalışmanız ve bu çalışmanızın durumu hakkında kamuoyunu hangi tarihte bilgilendireceksiniz?  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap