SON DAKİKA



Haber > Gündem > Alemdağ resmen aday!

Alemdağ resmen aday!

21 Aralık 2015 Pazartesi - 12:56




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Örgütü yapılacak olan il başkanlığı kongresi için çalışmalarını sürdürüyor.





CHP'de İl başkanlığına adaylığını bugün bir isim daha katıldı. Ceyhun Alemdağ, il binasında yapmış olduğu basın açıklamasında 'ben de adayım' dedi. İşte Alemdağ'ın açıklaması:

"Değerli dostlar;

Hafızam beni yanıltmıyorsa 92-93 yılları arasında dayım Ahmet Dedeoğlu, sevgili İrfan Kurbay amcam ve mekanı cennet olsun değerli Rahmi Yüce abimin katkılarıyla Cumhuriyet Halk Partisi ilkeleri ile tanıştım. Huzurunuz da bana Cumhuriyet Halk Partisi sevgisini aşıladıkları için kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunmak isterim.

Değerli dostlar;

Adaylığımı açıklamam üzerine basında yer alan ‘’Volkan Canalioğlu’na yakınlığıyla bilinen’’ ifadelerine açıklık getirmek istiyorum. Öncelikle Belirtmek isterim ki ben Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin adayıyım ve Cumhuriyet Halk Partisi delegesinin teveccühü ile görev almak istiyorum. Doğrudur 24. Dönem milletvekilimiz ve halen Parti Meclisi üyemiz Volkan Abi ile baba oğul derecesinde yakınlığım vardır. Buradan belirtmek isterim ki Volkan Abi benim adaylığım üzerinden kendisinin eleştirilebileceğini düşünüp önümü kesmemiş aksine destek olup tebrik ederek şans dilemiştir. Gönül ister ki bu özgüveni partimizin diğer abileri de gösterebilse ve yeni yüzlerin partimizde görünmesine görev almak istemesine katkıda bulunabilse.


Değerli dostlar;

Bir konuya daha değinmek istiyorum; Yine adaylığım sürecinde basında özgüvenim ve cesaretimle ilgili yazılar ve haberler çıktı. Benim özgüvenim ve cesaretim Her Cumhuriyet Halk Partisi üyesinde olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partililiğimden, Atatürk ilke ve inkılaplarından gelmektedir.

Değerli dostlar;

Biz dersimize layıkıyla çalıştık. Trabzon seçmeninin yapısını araştırdık. Üniversite hocalarıyla görüştük, sivil toplum kuruluşlarıyla görüştük, Cumhuriyet Halk Partilerle görüştük, diğer siyasi partilerin seçmenleriyle görüştük, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerini değerlendirdik. Sonuç olarak hazırladığımız raporda kendimize bir yol haritası çizdik. Çalışmalarımız da Trabzon nüfusunun çoğunluğunu kadınlarımız oluşturduğunu gördük. Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi, Avrasya üniversitesinde binlerce gencimizin aktif siyasetin içinde olmak istediğini gördük. Bu yüzden önceliğimizin kadınlar ve gençler olduğuna karar verdik. Oluşturduğumuz yönetim kurulumuza %51 kadın kotası ve listemize yaş sınırı getirdik.

Bu radikal kararı aldık ama Cumhuriyet Halk Partimize emek vermiş bedeller ödemiş Abilerimiz ablalarımız olmadan onların deneyimlerinden ve bilgilerinden yararlanmadan başarısız olacağımızı çok iyi biliyoruz. Bu yüzden KOCA ÇINAR MECLİSİ’ni oluşturacağız. Her ilçemizde partililerimizle istişare sonucu bir KOCA ÇINAR seçip 19 KOCA ÇINARIMIZ ile bir meclis oluşturmaya karar verdik. Fidanlarımız çalışacak KOCA ÇINARLARIMIZ bilgi ve deneyimleriyle bize akıl hocası olacak. Sevgili emekçiler.. Halkın İktidarı için koşuyoruz..


YAŞASIN CUMHURİYET HALK PARTİSİ, YAŞASIN CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN EMEKÇİLERİ.."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap