SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bakan Uraloğlu'ndan Trabzon çıkarması

Bakan Uraloğlu'ndan Trabzon çıkarması

31 Temmuz 2024 Çarşamba - 16:16




Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon’a geliyor.





Bakan Uraloğlu 1 – 3 Ağustos tarihlerinde Trabzon’da Trabzonspor’un Süper Lig’e çıkışının 50. Yılına özel düzenlenecek olan etkinliklere katılacak, Trabzonspor’un Avrupa Şampiyonası karşılaşmasını izleyecek ve AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na iştirak edecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 1 Ağustos tarihinde Trabzonspor’un Süper Lig’e çıkışının 50. Yılına özel düzenlenecek olan kutlamalara katılacak. Bakan Uraloğlu, program kapsamında 1 Ağustos Perşembe günü saat 10.30’da “Gazete Sayfalarında Şampiyonluk Sergisi”ne iştirak edecek. Bakan Uraloğlu burada bir konuşma gerçekleştirilecek. Uraloğlu, sonrasında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Gazeteci Ali Savaş’ın ailesine ve babası Kasım Albayrak’ı kaybeden AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan’a taziye ziyareti gerçekleştirecek. Bakan Uraloğlu, ardından Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şube’sini ziyaret edecek ve akabinde saat 20.30’da Trabzonspor’un, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında Slovakya’nın Ruzemberok takımı ile oynayacağı müsabakayı stadyumdan izleyecek.

-Trabzonspor Kulübü’nü ziyaret edecek

Bakan Uraloğlu, Trabzon ziyaretinin ikinci gününde de 2 Ağustos’ta saat 10.00’da Trabzonspor’un Süper Lige Çıkışının 50. Yıl Kutlamaları Kapsamında Atatürk Anıtı’na Çelenk Koyma Töreni’ne iştirak edecek, ardından saat 10.30’da Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret edecek. Uraloğlu aynı gün saat 14.00’da Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ni ziyaret edecek. 

-AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılacak

Bakan Uraloğlu, 3 Ağustos Cumartesi günü ise AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılarak teşkilat mensuplarına hitap edecek.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap