SON DAKİKA



Haber > Gündem > Anayasa teklifi açıklaması!

Anayasa teklifi açıklaması!

25 Ocak 2017 Çarşamba - 15:36




Cumhurbaşkanı Erdoğan, Madagaskar'da yaptığı açıklamada 'Bu akşam yurda dönüyorum. Teklif önüme gelecek ve ben de gereken kararı vereceğim" dedi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyareti sırasında Madakasgar'da sorulan bir soru üzerine yaptığı açıklamada anayasa teklifi ile ilgili 'Teklif önüme gelecek ve ben de fazla uzatmadan gereken kararı vereceğim' dedi.

FAZLA UZATMADAN KARARIMIZI VERECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Madagaskar'da düzenelen basın toplantısında kendisine sorulan anayasa değişikliği teklifi hakkında "Bu gece ülkemize dönüyorum. Ülkemize döndükten sonra yapılan değişiklik için değerlendirmemizi yapacağız. Milletimizin beklentisi bu. Uzatmadan kararımızı verip bu önemli adımı TBMM'ye tekraren göndereceğiz." dedi.

AYM KARARINI UMARIM BİR AN ÖNCE VERİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca, "Muhalefet Anayasa Mahkemesi'ne başvurabilir. Bu konuda herhangi bir önleyici, niye oraya gidiyorsun deme hakkımız yok. Ama bunlara da tabii alışığız. Anayasa Mahkemesi'ne çok sık gitmeye alışık anlayış da var ülkemizde. Temenni ederim ki bir an önce Anayasa Mahkemesi de bu konuyla ilgili kararı verir. Milletimiz şu anda heyecanla artık bu konuda atacakları adımın hazırlığı içerisinde. Ülkemiz, milletimiz için inşallah hayırlı olur." dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap