SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Akar'dan Libya açıklaması! Dengeler değişti

Bakan Akar'dan Libya açıklaması! Dengeler değişti

20 Mayıs 2020 Çarşamba - 16:15




Milli Savunma Bakanı Akar "Suriye ve Irak'ın kuzeyinde terörle mücadelemiz aralıksız sürüyor.1 Ocak'tan bu yana 1411 terörist yapılan operasyonlarda etkisiz hale getirildi. TSK unsurlarının eğitim iş birliği ve danışmanlık hizmetlerine başlamasından sonra Libya’daki dengeler önemli oranda değişti" dedi.





Milli Savunma Bakanı  Hulusi Akar gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Akar'ın açıklamalarının satır başları şöyle:  "Dünyadaki ordulara bakıldığında vaka sayısının azlığı bakımından TSK en başarılı durumda.Bu gerçekten büyük bir başarı. Suriye ve Irak'ın kuzeyinde terörle mücadelemiz aralıksız sürüyor. 1 Ocak'tan bu yana 1411 terörist etkisiz hale getirildi." ifadelerini kullandı.
Dünyadaki ordulara bakıldığında vaka sayısının azlığı bakımından TSK en başarılı durumda. Bu gerçekten büyük bir başarı. TSK unsurlarının eğitim iş birliği ve danışmanlık hizmetlerine başlamasından sonra Libya’daki dengeler önemli oranda değişti."
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap