SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Varank’tan Diyarbakır müjdesi: 20 milyon liralık kaynak!

Bakan Varank’tan Diyarbakır müjdesi: 20 milyon liralık kaynak!

25 Eylül 2020 Cuma - 15:03




Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Diyarbakır'ın ve bölgenin kalkınmasına katkıda bulunacak 7 farklı projeye imza atacaklarını belirterek "Böylece yerel potansiyeli daha da güçlendirecek 20 milyon liralık kaynağı Diyarbakır'a kazandıracağız" dedi





Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Diyarbakır’da Cazibe Merkezleri ve Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) İmza Töreni’ne katıldı.

Bakan Varank burada yaptğı açıklamada “Birazdan şehrimizin ve bölgenin kalkınmasına katkıda bulunacak 7 farklı projeye imza atacağız. Böylece yerel potansiyeli daha da güçlendirecek 20 milyon liralık kaynağı Diyarbakır’a kazandıracağız. Bu imzalar sayesinde, mesleki eğitim, tarımsal kalkınma, turizm ve kadın istihdamı gibi farklı alanlarda vatandaşımıza doğrudan dokunan projeler hayata geçecek.” ifadelerini kullandı.

KOBANİ SORUŞTURMASI: “BU İHANETİ ASLA UNUTMAYIZ”

Bakan Varank, Kobani soruşturmasına ilişkin yaptığ açıklamada da “Türkiye’yi terör iklimiyle dize getirme planının ilk aşaması olan 6-8 Ekim olaylarını, bu ihaneti asla unutmayız. Günlerce şehirlerimizi yakıp yıkan, kamu binalarımızı talan eden, Yasin Börü başta olmak üzere birçok sivilimizin canına kasteden bu olayları, bu işin sorumlularını unutacağımızı sanıyorlarsa büyük yanılgı içindeler” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap