SON DAKİKA



Haber > Gündem > Barışın fedaileri biziz

Barışın fedaileri biziz

01 Nisan 2017 Cumartesi - 17:33




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır'da toplu açılış töreninde vatandaşlara seslendi. Erdoğan, “Barışın fedaileri biziz, özgürlüklerin fedais





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır'da konuştu. Erdoğan, “Bu PKK yanlıları ikide bir diyorlar ki 'barış, barış, barış.' Lafla barış olur mu? Elinde silahla dolaşanlarla barış olur mu? Biz inşa ediyoruz. Biz ihya ediyoruz. Biz, Diyarbakır Belediyesi’nin önünde hüngür hüngür ağlayan, çocukları dağa kaçırılmış anaları unutmuyoruz. Onlara barış diyenler nasıl baktılar, haince baktılar. Ama biz şefkatle baktık, merhametle baktık. Barışın fedaileri biziz, özgürlüklerin fedaisi biziz ve bundan sonra da böyle olacak.” Şeklinde konuştu.

DİYARBAKIR'SIZ OLMAZ

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü, “Ben oldukça size kimse dokunamaz. Nasıl İstanbul'suz Ankara'sız İzmir'siz olmuyorsa, Diyarbakır'sız da olamaz. Diyarbakır Türkiye'nin mührüdür. Bizim geçmişimiz gibi geleceğimiz de ortak. İnşallah aydınlık bir gelecek bizleri bekliyor. Diyarbakır içinde yepyeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Alparslan ilk önce bu topraklara geldi. Yavuz Selim Mısır'a giderken Diyarbakır ile kucaklaştı” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap