SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakan Davutoğlu Brüksel'de

Başbakan Davutoğlu Brüksel'de

17 Aralık 2015 Perşembe - 08:28




Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyet 01:30 sularında Belçika'nın başkenti Brüksel'e gitti.





Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyeti bu gece özel uçak 'TUR' ile TSİ 01:30 sularında Belçika'nın başkenti Brüksel'e gitti. Davutoğlu'nu Türkiye'nin Brüksel Büyükelçisi Mehmet Hakan Olcay, Türkiye'nin NATO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mehmet Fatih Ceylan, Avrupa Birliği Daimi Temsilcisi Büyükelçi Selim Yenel ve diğer yetkililer karşıladı. Başbakan Davutoğlu'na Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır da eşlik ediyor.

Sabah saatlerinde ise Yunanistan Başbakanı Alexis Çipras ile otelinde bir ikili görüşme gerçekleştirecek olan Başbakan Davutoğlu daha sonra Avusturya Şansölyesi Werner Faymann'ın evsahipliğinde sekiz AB üyesi ülkenin katılımıyla düzenlenecek göç konulu fikirdaş ülkeler toplantısına katılacak. Avusturya AB Daimi Temsilciliği'nde gerçekleşecek toplantıya Avusturya ve Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Belçika, Lüksemburg, Hollanda, Yunanistan, İsveç, Finlandiya, AB Komisyonu ve Avrupa Parlamentosu Başkanı’nın katılması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap