SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakan Yıldırım'dan açıklama

Başbakan Yıldırım'dan açıklama

22 Ağustos 2016 Pazartesi - 19:21




Başbakan Binali Yıldırım Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Çankaya Köşkü'nde gerçekleşen 3 parti liderinin katıldığı toplantıya ilişkin açıklamalarda





Başbakan Binali Yıldırım, satır başları ile şunları söyledi

CHP ve MHP liderleri le Türkiye'nin başını ağrıtan konularla ilgili bilgi paylaşımında bulunduk. Bununla birlikte Türkiye'nin komşuları ile ilgili konuları özellikle de Suriye konusunda daha fazla kan akmasını önlemeye yönelik değerlendirmelerde bulunduk

Suriye'de taraflar Suriye rejimi, muhalifler ve dış etkenler var, biz Suriye'de akan kanın durması için tüm tarafların bir araya gelerek akan kanın durması için gerekenin yapılmasıdır. Bizim için için öncelikli konu Suriye'nin bölünmemesi herhangi bir etnik gruba avantajlı durum oluşturma çabası var.

Irak'ta da benzer hareketlere karşı bizim önceliklerimizi ele aldık. Irak'ta taraflarla yakın işbirliği içerisinde merkezi yönetimin bütün ülkede söz sahibi olması için elimizden gelen katkıyı vermeye devam edeceğiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap