SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakan'dan açıklama!

Başbakan'dan açıklama!

05 Temmuz 2016 Salı - 20:42




Başbakan Binali Yıldırım, Alucra'da düşen askeri helikopterle ilgili açıklama yaptı. Yıldırım "Terörle ilgili bir ihtimal gözükmüyor tamamen hava şart





Başbakan Binali Yıldırım kazayla ilk bilgileri İzmir'de verdi. Yıldırım, "Toplam 15 kişi Giresun'a dönüş yolunda, henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde helikopter kaza kırıma uğruyor. Net bilgiler elimizde yok. Yaralılar var, vefat olduğu yönünde haberler var. Gelişmeleri takip ediyoruz. Sayılar teyide muhtaç olduğu için söylememiz doğru olmaz ama kurtulanlar var, kurtulamayanlar var. Şehitlerimiz var, yaralılar da var. Enkaza ulaşıldı ve yaralılar hastaneye götürüldü. 5 veya daha fazla yaralı var. Vali ve Başbakan Yardımcısı olay yerindeler, şu anda verebileceğim bilgiler bu." dedi.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu: Enkaza ulaşıldı 7 yaralı var. 2 albay, eşleri ve iki çocuk hayatını kaybetti .

Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, yanında Giresun İl Jandarma Komutanlığı'ndan görevlilerin de bulunduğu heyetle Alucra'ya bayramlaşmaya ve şehit ailesini ziyarete gitti.

İçinde Tuğgeneral Doğru ile bir Albay, 2 binbaşınında olduğu helikopter saat 17.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle Alucra ve Yağlıdere ilçeleri arasındaki Tohumluk Yaylası'na düştüğü ihbarı geldi.

trt_1


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap