SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakan'dan flaş açıklama

Başbakan'dan flaş açıklama

10 Ağustos 2016 Çarşamba - 19:10




Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye İhracatçılar Meclisi üyelerine seslendi





İşte Yıldırım'ın konuşmasından önemli satırbaşları:

"Kaos ve kriz bekleyenlerin hevesleri bir kez daha  kursağında kalmıştır. Darbeyi boşa çıkaran millet sayesinde demokrasimiz o  arbededen güçlenerek çıkmıştır. Siyasi istikrar, güven, hukukun üstünlüğü daha da  pekişmiştir."

"Yatırım döneminde bütün kazançlar üzerinden vergi  indirim oranı, bütün bölgeler için yüzde 80'e çıkacak."

"Konfeksiyon usulü teşvikten ısmarlama usule  geçiyoruz. En uygun teşvik hangisiyse o teşviğe yöneleceğiz. Orman ürünlerindeki  bütün fonları kaldırıyoruz. Taşıma maliyetlerini azaltacağız."

"Millet olarak hep birlikte ayağa kalktık ve büyük  bir belayı defettik, büyük bir vesayet odağını yok ettik. Vatandaşlarımız arasına  ayrılık tohumları eken bir örgütü çökerttik. Himmet diye haraç toplayan, soruları  çalan, şantaj yapan, tehdit eden, insanların haremine giren, onları fişleyen bu  alçak örgütü çökerttik."


"Şu anda patron millettir, millet. 15 Temmuz'da  patronun millet olduğunu gördük. Devlet de herkes de hepimiz milletin emrindeyiz.  Ne diyorsa onu yapacağız, kafamıza göre iş yapmak yok."

"Dostlarımıza son çağrımız şu, bırakın, Türkiye'nin  enerjisini azaltacak adamların oyunlarıyla boş vakit geçirmeyin. Türkiye'nin  dostluğuna güvenin, Türkiye'nin dostluğu sizin de bölgenin de dünyanın da barışı  ve esenliği için vazgeçilmezdir."

"Nasıl İsrail ile sorunlarımızı bir noktaya  getirdiysek, çözdüysek, nasıl Rusya ile işleri tekrar rayına soktuysak, Suriye'de  de bölgedeki diğer ülkelerde de çok daha güzel gelişmeleri inşallah yaşayacağız.  Bunun süreci başlamıştır, adımları atılmıştır. Bunun sonuçlarını da hep beraber  göreceğiz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap