SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakan'ın afişlerine suç duyurusu

Başbakan'ın afişlerine suç duyurusu

10 Temmuz 2014 Perşembe - 15:22




Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Cumartesi günü Antalya Kepez Arena Spor Salonu’nun yanındaki alanda miting gerçekleştirecek olan Başbaka





SUÇ DUYURUSU “Milletin Adamı R. Tayyip Erdoğan Antalya’da” duyurusuyla fotoğraf ve logolu biçimde hazırlanan afişlerin seçim yasaklarını ihlal ettiğini savunan CHP Muratpaşa İlçe örgütü, afişlerin toplatılması için Muratpaşa Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne suç duyurusunda bulundu. YASAKLAR DELİNDİ Yaptıkları başvurunun dikkate alınmaması halinde konuyu yargıya taşıyacaklarını belirten CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan, “Başbakan sıfatı ile yapılan tanıtımlar cumhurbaşkanı adayı için yapılamaz. Böyle bir uygulama seçim yasaklarının delinmesi anlamına gelir. Biz bu ihlali ilgili kamu kurumları ile paylaştık ve gereğinin yapılmasını istedik” dedi. TAKİP EDİYORUZ Başvuru öncesi CHP Genel Merkezi’nde görev yapan hukuk ekibi ile de görüştüklerinin altını çizen Erkan, “Yasalar açık. Cumhurbaşkanı adayları ile ilgili nasıl tanıtım ve duyuru yapılacağı belli. Ancak Antalya’da kurallar ihlal edildi. Biz süreci yakından takip ediyor ve bekliyoruz” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap