SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başkonsoloslara doğrudan talimat

Başkonsoloslara doğrudan talimat

03 Ekim 2015 Cumartesi - 14:40




Başbakan Ahmet Davutoğlu, Düsseldorf Başkonsolosluğu'nda düzenlenen Almanya Başkonsoloslar toplantısında vatandaşın seçime katılımı için seferber olun





Başbakan Ahmet Davutoğlu, Düsseldorf Başkonsolosluğu'nda düzenlenen Almanya Başkonsoloslar toplantısına katıldı. Başkonsoloslara seslenen Davutoğlu, vatandaşın seçime katılımı için seferber olunması gerektiğini söyledi.Ekonomik gerekçelerle harekete geçerler. Vatandaşlarımız misafir işçi olarak geldi. Ancak birinci nesil ikinci nesil derken Almanya'ya ağırlığını koyabilecek bir düzeye geldi. Bu süreçte çeşitli sıkıntılar yaşandı, ırkçı saldırılara uğrandı.

Tüm vatandaşlarımızın asli ve nihai olarak onların hamisi olarak devletimizin büyük sorumlulukları var. Biz de onlara her yerde onlara sahip çıkacak kudreti şefkati göstereceğiz. Almanya'daki vatandaşlarımız hem kudreti hem şefkati olan bir devletin yurtdışındaki temsilcisidir. Dünyada en fazla temsil edilen 7. ülkeyiz. Yoldan geçen bir vatandaş başkonsolosluğa baktığı zaman işte ben bu devletin vatandaşıyım demesi lazım. Bu noktada Başkonsolosluk binaları çok önemli. Başkonsoloslara doğrudan talimat veriyorum. Bir eksiklik varsa bildirin tüm fiziki koşullar tamamlanacak. Başkonsolosluklarda yenilenme ve tadilatlar yapıyoruz. Alman dostlarımız geldiğinde güçlü ve kudretli bir ülkenin topraklarında olduğunu hissedecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap