SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bektaşoğlu mazbatasını aldı

Bektaşoğlu mazbatasını aldı

10 Kasım 2015 Salı - 15:20




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 26. Dönem Giresun milletvekili Bülent Bektaşoğlu mazbatasını bugün Giresun Adliyesinde, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Haki





CHP 26. Dönem Giresun milletvekili Bülent Bektaşoğlu mazbatasını aldı... Böylesine anlamlı bir günde milletvekilliği mazbatasını almanın mutluluk verici olduğunu belirten milletvekili Bektaşoğlu “ Atatürk’ün manevi huzurunda söz veriyorum, milletvekilliğim süresince onun kurduğu ve bizlere emanet ettiği cumhuriyetin ve devrimlerinin savunucusu olacağım" dedi. İktidar partisinin verdiği vaatlerin takipçisi olacağını kaydeden Bektaşoğlu "Belediyelerimizle, CHP örgütüyle, muhalefet partili arkadaşlarımla, muhtarlar, STK’lar, dernekler, oda ve borsalarla birlikte çalışmalar yapacağız. İktidarın halkımıza verdiği vaatlerin takipçisi olacağız. Uygulamalarını, iş ve icraatlarını denetleme görevini hep birlikte gerçekleştireceğiz. Her zaman yapıcı, uzlaştırıcı, birleştirici, bütünleştirici bir milletvekili olacağım. AKP milletvekillerini Giresun’un hak ve menfaatleri olan konularda birlikte hareket etmeye davet edeceğim. Sık sık TBMM’de Giresun’un sorunlarını gündeme taşıyacağım. Görev dönemimde bana oy veren vermeyen bütün Giresunluların milletvekili olacağım” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap