SON DAKİKA



Haber > Gündem > Beratcan'ın katilinden mektup

Beratcan'ın katilinden mektup

05 Ağustos 2016 Cuma - 08:10




Cezaevinden Habertürk’e mektup yazan katil zanlısı Ersin Kaşıkçı: “Beni bu suça bulaştıran ve tehditlerde bulunan Türkan’dır”





İstanbul Kartal’da, kaybolduktan 15 gün sonra su kuyusunda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ün öldürülmesi ile ilgili soruşturma tamamlandı.

Savcılık tarafından, azmettirici olduğu iddia edilen ve soruşturma sırasında 2 kere gözaltına alınıp yeterli delil bulunmadığı gerekçesiyle serbest bırakılan anne Türkan Karakütük “tasarlayarak öldürmeye azmettirmek”, cinayet zanlısı sevgilisi Ersin Kaşıkçı hakkında da “canavarca hisle öldürmek, eziyet çektirerek öldürmek” suçundan “ağırlaştırılmış müebbet” hapis cezası istemiyle Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açıldı. Soruşturmayı yürüten Anadolu Cumhuriyet Savcılığı’nın hazırladığı iddianamede, 10 yaşındaki Beratcan’ın öldürülmesi, cinayetin katil zanlısı Ersin Kaşıkçı ve sevgilisi olan çocuğun annesi tarafından nasıl planlandığı ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap