SON DAKİKA



Haber > Gündem > Binlerce kişi bekliyordu açıklandı!

Binlerce kişi bekliyordu açıklandı!

11 Ekim 2019 Cuma - 09:57




İçişleri Bakanı Süleyman Soylu canlı yayında duyurdu. 10 bin polis alımı için 1-2 ay içinde ilana çıkılacak. Renk körlüğü ile ilgili çalışma yapılırken, polislerin eğitim süresi de yeniden 8 ay olacak.





Binlerce kişi bekliyordu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CNN Türk canlı yayınında duyurdu.  10 bin polis alımı ile ilgili gelen soruları yanıtlayan  Bakan Soylu 1-2 ay içinde 10 bin polis alımı için ilana çıkacaklarını dile getirdi. Bakan Soylu şunları söyledi:  "Şu anda 8 bin 500 bekçimiz var. Karakollar için güven masası kurduk oraya da 3 bin kişi aldık. 3 bin polisin işi sadece bu olacak. 10 bin polis alımı için eylül- ekim gibi alım yapabiliriz demiştim ama süreç biraz uzadı. Önümüzdeki 1-2 ay içinde ilana çıkmış oluruz. Polis yetiştirme kurs süremizi 4 aya indirmiştik şimdi bunu yeniden 8 aya çıkaracağız."
Renk körü olanların polis olamaması ile ilgili soruyu da yanıtlayan Bakan Soylu, onunla ilgili de çalışma yaptıklarını dile getirdi. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap