SON DAKİKA



Haber > Gündem > Biz yapmazsak millet yapar!

Biz yapmazsak millet yapar!

07 Ekim 2017 Cumartesi - 12:02




Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Partili belediye ve teşkilatlarda değişimin milletin talebi olduğunu ifade ederek, “Kendimiz yapmazsak sandıkta milletimiz ya





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afyon'da AK Parti istişare kampında yaptığı konuşmada, AK partinin belediye ve teşkilatlarında yaşanan değişime ilişkin açıklamada bulundu. Erdoğan, “Biz milletimize her alanda hep yeni şeyler söyledik. Maziden atiye kurduğumuz köprünün kilit taşı değişim konusundaki kararlılığımızdır. Bu gerçekten hareketle bir süredir teşkilatlarımızda ve belediyelerimizde yenilenme ihtiyacını söyledim, söylüyorum. Belediyelerde şimdiden benzer adımları atmanın hazırlığı içindeyiz. Bu milletimizin talebidir. Değişim ihtiyacını kendi irademizle gerçekleştirmek mecburiyetindeyiz. Bunu kendimiz yapmazsak sandıkta milletimiz yapar. Milletimiz bize en barizi 7 Haziran olmak üzere bu yönde çok net mesajlar vermiştir. Buradan nasibimizi almalıyız.” İfadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap