SON DAKİKA



Haber > Gündem > Böcek davasında flaş karar

Böcek davasında flaş karar

02 Ocak 2015 Cuma - 19:51




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde odasına yerleştirilen cihazlarla dinlenmesine ilişkin davanın ilk duruşması bugün görüldü





Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde, makam odasında bulunan dinleme cihazlarıyla ilgili davanın ilk duruşması bugün yapıldı. Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada duruşmaya tutuksuz sanıklardan Başbakanlık Koruma Daire Başkanı Mehmet Yüksel, Yakın Koruma Müdürü Zeki Bulut, eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Hasan Palaz, Ahmet Türer, Seyit Saydam, Hurşit Gölbaşı, Harun Yavuz ve İbrahim Sarı katıldı. 2008’de Başbakanlık Koruma Müdürlüğüne atandığını, o dönemde Başbakanlık Koruma Müdürlüğünün "ilkel şartlarda çalıştığını, araç gerecinin yetersiz olduğunu" ifade eden Yüksel, Erdoğan’ın ve amirlerinin desteğiyle müdürlüğün personel, araç-gereç, silah ve donanımını dünya standartlarının üzerine çıkarmaya çalıştıklarını anlattı. Yüksel, daha önce başbakanın gittiği yerleri, Başbakanlıkta görevli 2 kişi göz ve dedektörle kontrol ederken, aldıkları çok iyi sinyal tarayıcı cihazlarla, başbakanın yurtiçi ve yurtdışında gittiği her yeri aramaya başladıklarını kaydetti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap