SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bu Chp yapısı ile Erdoğan hep kazanır…

Bu Chp yapısı ile Erdoğan hep kazanır…

05 Temmuz 2018 Perşembe - 10:45




Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 yıllık başarısının arkasında yatan gerçek…





KENDİ BİNDİĞİ DALI KESENLER

Türkiye’de bu muhalefet anlayışının bir adım öteye geçme şansının olmadığı artık iyice görülüyor. Dünyanın hiç bir bölgesinde 16 yılda girdiği bütün seçimleri kaybeden ama bundan hiç ders çıkarmayan bir muhalefet  partileri yoktur. Her seçim sonrası Nasrettin hoca misali “Kendi bindiği dalı kesen’ anlayışına bürünen  başta CHP olmak üzere muhalefet  24 Haziran sonrası yine aynı fotoğrafı veriyor.24 Haziran seçimleri sonrası  muhalefet bloğunda  yaşanan gelişmeler bunu ispatlıyor. Muhalefet  iktidara karşı değil kendine muhalefet!

HARÇ BİTTİ YAPI PAYDOS

24 Haziran sonrası  geri çekilip  bundan ders çıkarıp yerel seçimlere odaklanması   gereken CHP’nin  bugün içine düştüğü kriz hali kendi içerisinde ’İnce’mi, Kılıçdaroğlu’mu?” diye ikiye bölünüp  kurultaylar partisi olma geleneğini ortaya koymaya başlamasının yanında yeni bir umut denen Akşener’in  İYİ Parti’sinin yelkenleri erken suya indirip  seçim öncesi başka seçim  sonrası başka  bir siyasi kimliğe bürünmeye başlaması  bu kafalarla bu ülkede   Erdoğan karşısında seçimi alma şanslarının olmadığını  açıkça gösteriyor. Yani muhalefette harç bitti yapı paydos.

CHP ERDOĞAN’A ÇALIŞIYOR


Cumhurbaşkanı Erdoğan neden rakipsiz? Böyle bir muhalefet bloğu olunca  rakipsiz olmaması mümkün mü? 16 yıldır girdiği bütün seçimleri ve   referandumları kazanan Erdoğan’ın bu başarısının arkasında her ne kadar  kendisinin karizmatik liderlik özelliği ve halk ile bütünleşmesini öne çıksa da buna en büyük katkıyı hiç bir zaman umut olmayı başaramayan kendi içindeki kavgalarla günlerini geçiren başta CHP’nin verdiği yadsınamaz bir gerçek. Bir düşünün Mustafa Kemal’e hakaret eden Mustafa Bekaroğlu gibi insanlardan umut eden bir yönetim gerçeği var CHP’de.

NE KÖY OLUR NE KASABA!..

Erkene alınmaması halinde Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesi muhalefetin içine düştüğü durum  seçmeni için Erkin Koray’ın “BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDECEK” şarkısını  görülüyor ki hiç gündemden düşürmeyecek. Yerel seçim sonuçlarının bugünkü görüntü ile  öncekilerden çok farklı olmayacağını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yani AK Parti’nin istediği şekilde sonuçlanacağını söylemek zor mu?  Kusura bakmasınlar ama halk  arasında bir  deyim vardır “Senden ne köy olur nede kasaba”İşte  bu  muhalefetten de bu yönetim kafaları ile  ne köy olur ne kasabı.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’in bugün içine düştüğü durum ne yazık ki bu!..

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap