SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bülent Arınç Trabzon'da neler dedi?

Bülent Arınç Trabzon'da neler dedi?

14 Temmuz 2015 Salı - 19:56




Trabzon’a gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret etti.





Başbakan Yardımıcıs Bülent Arınç Trabzon'da zityaretlerde bulundu. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Askerle, TSK’yla kimse oyun oynayamaz. Artık zor günler bekliyor terör örgütünü, ya silahı bırakacaklar bu iş devam edecek yoksa elinde silah bulunan terör örgütüyle hiçbir sürecin devam etmeyeceğini anlayacaklar” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin iftar davetine katılmak için Trabzon’a gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret etti. Arınç, yaptığı konuşmada, “Bildiğiniz gibi Sayın Başbakanımız Trabzon’da bu iftara katılmayı arzu etmişti. Fakat son 2 gündür hükümet kurma çalışmaları sebebiyle bu iftarlara bizim gitmemizi arzu ettiler. Ben de severek, koşarak Trabzon’a geldim. Trabzon’da olmanın keyfini bir iftar sofrasında yaşayacağız. Trabzon’a geçmişten bu yana kamu yatırımlarımız geliyor. 10 katrilyon civarında bir yatırımın yapıldığını, bunların bir kısmının Türkiye ölçeğinde büyük yatırımlar olduğunu biliyorum. Büyükşehir belediyemizin ve diğer ilçe belediyelerimizin yapmış olduğu çalışmaları da izliyorum. Vekillerimizin parlamentoda bu çalışmaları takip edeceğini inanıyorum. Bu yatırımların Trabzon’a gelmesi konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Türkiye son yıllarda neredeyse 30 milyonun üzerinde turisti ağırlıyor ve 30 milyar doların üzerinde bir gelir temin ediyor. Trabzon da bundan çok büyük pay alacak illerin başında geliyor” dedi.

Trabzon Valisi A. Celil Öz, Trabzon’a ziyaretinden dolayı mutluluklarını dile getirerek, “İlimize Trabzon’a özellikle Körfez ülkelerinden gelen turistlerle beraber yıllık 3 milyon ziyaretçi sayısıyla önemli bir turizm merkezi haline geldi. Hem altyapı yatırımları hem de özel sektör yatırımları ile beraber turizmden daha fazla payı almak için bütün kurumlarımızla birlikte gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

Arınç, ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Arınç’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Her alanda verdiğiniz hizmetleriniz için teşekkür ediyoruz. Hele hele vakıfların tekrar ayağa kaldırılması için göstermiş olduğunuz tensipleriniz doğrultusunda çok önemli kazanımlara ulaştı. Tensiplerinizle bölgede ihya edilmemiş vakıf eseri kalmamış durumda. Şehrimize bugüne kadar yaptığınız katkılar için şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Bu dönemde büyük adımlar olan ikinci devlet üniversitesinin kurulması, demiryoluyla Trabzon’un buluşturulması, yeni havalimanı yapılması, yatırım adası ve güney çevre yolu gibi büyük adımları inşallah sizlerin destekleriyle bu şehir kazanmış olacaktır” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap