SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çakır boş durmuyor

Çakır boş durmuyor

07 Mart 2015 Cumartesi - 11:01




AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Davut Çakır temayül yoklaması sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek projeleri ve çalışmaları hakkında görüş





7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için, AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Davut Çakır, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerini aralıksız devam ettirirken, vatandaş ziyaretlerini de aksatmadan sürdürüyor. Çakır, ziyaretlerde kendisine gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu belirterek, hizmet adına yola çıktıklarını, Trabzon ve tüm halk için hizmet etmeye talip olduklarını vurguladı. Çakır, şunları kaydetti: “Yeni Türkiye yolunda, hizmet amacıyla bu yola çıktık. Bu süreçte ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bizler Allah’tan her şeyin hayırlısı diliyoruz. Ziyaretlerimiz kapsamında halkımız tarafından gösterilen ilgi ve alakadan dolayı çok memnunum.” Çakır, Trabzon’un ve ilçelerinin tüm sorunlarını hem mesleğinden hem de uzun yıllar yerel yönetimlerin içinde olduğundan dolayı bildiğini vurguladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap