SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt Melih Gökçek’in yüz kızartan videosunu paylaştı

Cemal Enginyurt Melih Gökçek’in yüz kızartan videosunu paylaştı

11 Nisan 2022 Pazartesi - 11:36




Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek ile milletvekili Cemal Enginyurt arasındaki tartışma alevlendi. Enginyurt Gökçek’in Fethullah Gülen’e olan övgülerini yayınlama kararı aldı.





Melih Gökçek’in bir paylaşımında Demokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt’a fırıldak demesiyle başlayan tartışmada son darbeyi Enginyurt vurdu. Enginyurt'un eleştirilerinden Alpay Özalan da nasibini aldı.

AK Parti ile Fethullah Gülen cemaatinin arasında su sızmadığı yıllarda Türkçe Olimpiyatları adı altında FETÖ elebaşı Gülen’e hükümet kanadından övgüler diziliyordu. Demorat Parti Ordu milletvekili Cemal Enginyurt da kendisine fırıldak diyen Melih Gökçek’in Fethullah Gülen’e yere göğe sığdıramadığı bir görüntü paylaştı.

BÖYLE KONUŞMALAR YAPAN ÇOK ABİN VAR

Gökçek’in yüzünü kızartacak vidoda kendisinin Gülen’e ” Ferhullah Gülen hocamıza da sonsuz teşekkürler ediyorum. Rabbim kendisine uzun ömür ve sıhat versin Dualarını üzerimizden eksik etmesin diyorum” dediği duyuluyor. Enginyurt bu skandal sözleri Twitter hesabından takipçileriyle paylaşırken eski futbolcu AK Parti Milletcekili Alpay Özalan’ ı da unutmadı. Enginyurt çok konuşulacak paylaşımını “AKP Milletvekili Alpay Özalan, Melih Gökçek abinin konuşmasını dinle. Çevrende Hakan Şükür başta olmak üzere, böyle konuşmalar yapan çok abin var. Zaman zaman paylaşacağım. Sana çağrımdır. İ. Melih Gökçek başta olmak üzere, mahkemeye başvuralım. Kim Fetö’cü Savcılar araştırsın.” Notuyla paylaştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap