SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt’un Bakan Nebati öfkesi dinmiyor: Utanmadan seyrettin!

Cemal Enginyurt’un Bakan Nebati öfkesi dinmiyor: Utanmadan seyrettin!

24 Mayıs 2022 Salı - 18:07




AK Parti’ye sosyal medya üzerinden veryansın eden Cemal Enginyurt dolar yükseldikçe öfkesini artırdı. Bakan Nebati’ye yüklenen Engşnyurt “Bu acımasız bedeli Millete ödettiniz.” Dedi.





Milletvekili Cemal Enginyurt dolar kuru yükseldikçe AK Parti’ye ve Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’ye yüklenmeye devam ediyor. Enginyurt son olarak yükselen dolar kuru karşısında AKP’ye “utanmadan seyrettiniz ” diye yazdı

Merkez Bankası’nın milyarlarca dolar döviz rezervini harcamasına rağmen Kur korumalı mevcuat sistemiyle faiz ateşine su taşınırken Dolar kuru da 16 TL seviyesini tekrar aştı.

"MİLLETİN KANINI EMDİNİZ"

AK Parti’nin ekonomi yönetimi ülkeyi iflasa sürüklerken Demokrat Parti Ordu milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medyadan sitemlerinin dozunu artırdı.


Enginyurt Twitter üzerinden iktidara 20 Aralık'da Model ortaya attığınız da,Döviz, altın fiyatları ne idiyse, bugün aynı noktaya geldik denilebilir. Bu acımasız bedeli Millete ödettiniz. Kendiniz kıpır kıpır halay çektiniz. Memleketi batırdınız, utanmadan seyrettiniz . Milletin kanını emdiniz. Seçimde gideceksiniz.” Sözleriyle yüklendi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap