SON DAKİKA



Haber > Gündem > CHP desteğe gidiyor

CHP desteğe gidiyor

13 Temmuz 2015 Pazartesi - 03:59




CHP Milletvekilleri, Karadeniz’i yaylalardan birbirine bağlayacak olan Yeşil Yol projesini protesto etmek ve eylemcilere destek vermek üzere Çamlıhemş





CHP Trabzon Milletvekili Av. Haluk Pekşen başkanlığında 6 milletvekili ve il başkanları, CHP örgütleri dahil olmak üzere kalabalık bir heyetle Çamlıhemşin’de basın toplantısı yapacak ve eylemcilere destek verecekler. CHP milletvekilleri daha sonra da Artvin Kafkasör Yaylası Cerattepe bölgesinde 38 hektar alandaki bakır ve altın işletme projesine karşı bir basın toplantısı düzenleyerek çevrecilere destek verilecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun onayıyla Trabzon’dan Çamlıhemşin’e hareket edecek olan CHP heyetinde Trabzon Milletvekili Av. Haluk Pekşen, Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ve Ordu milletvekilleri Seyit Torun ile Mustafa Adıgüzel yer alacak. Öte yandan Artvin’in Cerattepe mevkiinde, altın arama çalışmaları sırasında ağaç kesimlerine karşı başlayan tepkiler sürerken 763 davacının vekaletini alan 61 avukat, Rize İdare Mahkemesi’ne dava açtı.

Fatih İSAK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap