SON DAKİKA



Haber > Gündem > CHP Trabzon'da kriz aşıldı!

CHP Trabzon'da kriz aşıldı!

05 Mart 2015 Perşembe - 15:09




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi 15 Şubat’ta Trabzon için aldığı birinci sıra kontenjan ve diğer sıralandırmalar için eğilim yoklaması kara





CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, bu kararla parti içi demokrasinin gerçekleştiğini belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi , Parti Meclisi'nin Trabzon CHP'ye 1. sıraya kontenjan koyması ile başlayan kriz partililerin talebi doğrultusunda çözüldü. İl örgütünün isteğini yerine getiren genel merkez kontenjan adayı uygulamasını kaldırdı. CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Genel Merkezin kontenjan uygulamasını kaldırdığını belirterek, "Her ilçede üyelerle eğilim yoklaması yapılacak. Her ilçede sandık kurulacak ve aday seçimlerini örgüt yapacak. Tutanaklarla birlikte sandıklar açılacak. Ondan sonra adaylarımız sıralanacak. Adaylarımızda baş vurularını partimize yapıyor" dedi. Uzun, kontenjan uygulamasının kalmasıyla birlikte parti içi demokrasinin de sağladığını belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap