SON DAKİKA



Haber > Gündem > 'CHP’de çete var' iddiası

'CHP’de çete var' iddiası

20 Aralık 2015 Pazar - 11:15




Trabzon İl Başkanlığına aday olan Muharrem Akbulut, parti içinde kadrolu çete olduğunu ileri sürerek, “İğrenç pazarlıklar partimize yakışmaz” dedi





CHP’li Muharrem Akbulut, Trabzon İl Başkanlığı seçimi öncesinde ‘Ben de varım’ diyerek adaylığını açıkladı. Hiçbir zaman mücadeleden kaçmadığını belirten Akbulut, "Maalesef 20 yıldan beri CHP Trabzon örgütünün içerisinde kadrolu adaylar ve kadrolu konuşmacılar var. Bu arkadaşların tek hedefi CHP’yi büyütelim, halk ile kucaklaşalım, iki veya üç milletvekili alalım değil; önce nasıl kurultay delegesi olurum, parti meclisine nasıl girerim ve milletvekili nasıl olurumun hesabını yapıyorlar. İğrenç pazarlıklar, davranışlar yapılıyor ve bunlar partimize yakışmıyor. 4 yıl önce yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde örgüt yenilik, yeni yüz, tanınan insanlar istiyor. Çalışmanın sonunda partimize görevi süresi olduğu için sonradan katılan çok değerli bir arkadaşı keşfettik ve bunu onlara sunduk. Fakat o kadrolu çete CHP’nin önünü açmak gibi bir niyetleri olmadığı için son anda yerine getirmediler ve sütü devirdiler. Bu kişi Mehmet Recep Aslantürk arkadaşımız. Fakat nedense 4 yıl sonra o çete bu arkadaşımız etrafında toparlanmak zorunda kaldı. Biz demek ki 4 yıl önce çok iyi işler yapmıştık. Fakat geç kaldılar buna da şükür" dedi. Partideki sorunları bildiğini ve bunları çözebilecek bilgiye sahip olduğunu ifade eden Akbulut, il başkanlığına adaylığını ilan etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap