SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çıta yükseliyor!

Çıta yükseliyor!

13 Eylül 2017 Çarşamba - 13:27




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşarak2019 seçimleri için çıtayı yükselttiklerini b





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu. "Şimdi önümüzde yeni bir seçim ve imtihan var" diyen Erdoğan, "2019 seçimlerinde sadece cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliğinde değil, aynı zamanda belediye başkanlığı seçiminde de yüzde asgari 50+1 oya ulaşmayı hedefliyoruz. Bu bir hedeftir. Şayet belediyecilik hizmet işiyse, ki kesinlikle öyledir. AK Parti belediyelerinin hizmet büyüklüğünü ve kalitesini diğer belediyelerle kıyaslamak mümkün değildir. Ülkemizde bin 397 belediyeden 884'ünün AK Parti tarafından yönetiliyor olması bu gerçeğin belediyemiz ve milletimiz tarafından da teyidi anlamına geliyor. Gerçekten de tıpkı hükümet ve diğer alanlarda olduğu gibi belediyecilikte de rakiplerimizle değil biz kendi kendimizle yarışıyoruz” dedi.

TEPEDEN İNME DEĞİL!

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: “Önümüzdeki seçimde çıtayı biraz daha yükseltiyoruz. Milletimizin gönlünde daha fazla yer edinmek için de buna uygun bir vizyon ortaya koymamız, projeler geliştirmemiz, ekipler oluşturmamız gerekiyor. AK Parti, belediyelerdeki tecrübelerimizin, hizmetlerimizin, başarılarımızın üzerine kurduğumuz, hükümetteki kadroların özünü de belediyelerdeki arkadaşlarımızın oluşturduğu bir partidir. Çünkü mektep belediyeler. Belediyecilikten Türkiye'nin yönetimine, oradan da küresel ve bölgesel güç olmaya doğru giden bu yolun doğru bir yol olduğunu sayısız tecrübeyle gördük ve yaşadık. Milletimizle olan güçlü bağımızı tepeden inme değil de tabandan gelen siyaset hikayemize borçlu olduğumuz bir gerçektir" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap