SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu

08 Şubat 2017 Çarşamba - 07:38




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etiyopya Cumhurbaşkanı Mulatu Teshome ile ortak basın toplantısı düzenledi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Etiyopya Cumhurbaşkanı Mulatu Teshome Wirtu'yla bir araya geldi. Görüşme sonunda iki lider ortak basın toplantısı düzenledi.

GEREKEN ADIMLARI ATIYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  "Etiyopya, FETÖ'nün cani yüzünü, insanlık için teşkil ettiği büyük tehdidi gören dostlarımızdandır. Bu konuda el birliği içinde gereken adımları atıyoruz. Sadece Etiyopya'dan değil, FETÖ urunun, sirayet ettiği diğer bölge ülkelerinden de temizleme konusunda kararlıyız çünkü bu bir urdur." dedi

'BU HAFTA İÇİNDE KARARI VERİRİZ'

Erdoğan, Anayasa teklifiyle ilgili gelen soruyu da şöyle yanıtladı; "Meclis'in koşulları itibariyle nasıl ne zaman değerlendirmesini arkadaşlarla yapıyoruz. Bunun her yönünü değerlendirmek zorundayız. Şunu açık nat söylüyorum ki bu süreç ülkemiz  için önem arz ediyor. Ülkemizi terörize etmeye çalşan anlayışlar bellidir. Ülkemi terörörize etmek isteyenlerle birlikte hareket  edenlerle hiç bir birlikteliğimiz olması mümkün değildir. Ben sayın Bahçeli'ye bugünkü yaptığı konuşmadan ötürü teşekkür ediyorum. Bu işe evet dediğimi zaten Mersin'de açıkladım. Olay sadece zamanlamadır. Bunun dışında milletim Kandil'e İmralı'ya olumlu bur sinyal vermeyecektir, onların karşısında duran inşanlarla yürüyecektir. Öyle sanıyorum ki bu hafta içinde bu kararı veririz." ifadelerini kullandı.


'FETÖ OKULLARINI MAARİF VAKFI'NA DEVREDİYORUZ'

Etiyopya Cumhurbaşkanı Mulatu Teshome Wirtu ise yaptığı açıklamada FETÖ'ye ait eğitim kurumlarınının Maarif Vakfı'na devredileceğini açıkladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap