SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı ve Başbakan'dan İzmir açıklaması

Cumhurbaşkanı ve Başbakan'dan İzmir açıklaması

06 Ocak 2017 Cuma - 07:48




Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'de yaşanan terör saldırısı sonrası açıklama yaptı.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de yaşanan terör saldırısıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım da İzmir'deki terör saldırısıyla ilgili bir açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, İzmir saldırıyla ilgili "Toplumsal barışı hedef alan saldırıyı kınıyorum. Ülkemiz bu zor günleri atlatacaktır. Şehit polisimiz büyük bir felaketi önledi" dedi.

ASLA GEÇİT VERMEYECEĞİZ

Adliye yakınında bombalı araçla saldıran iki terörist, kahraman polis Fethi Sekin'in erken müdahalesiyle etkisiz hal getirildi. Polis Fethi Sekin olay yerinde şehit oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

"İzmir'deki terör saldırısını kınıyor; büyük bir faciayı önleyen şehit polisimize ve hayatını kaybeden katibimize Allah'tan rahmet diliyorum. Terörün milletimizi korkutma, devleti yıldırma ve toplumu kutuplaştırma girişimlerine asla geçit vermeyeceğiz. Bu hain saldırılar, güvenlik güçlerimizin kararlılığını, miletimizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştirmektedir."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap