SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'yi yeni yüzyıla hazırlıyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'yi yeni yüzyıla hazırlıyoruz"

27 Kasım 2022 Pazar - 17:40




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray NEF Stadyumu'nda gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Buluşması"nda açıklamalarda bulundu.





AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Nef Stadyumu'nda "Birlik, İrade, Zafer" programı düzenleniyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray Stadyumu'na geldi. Program İstiklal Marşı ile başladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar: 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar: 

AK Parti teşkilatımızın kıymetli mensupları değerli dava arkadaşlarım. Sizleri muhabbetle selamlıyorum. Buradan, İstanbul'un 39 ilçesindeki her bir kardeşime selam gönderiyorum. Fatih'in yadigarı İstanbul'u yeniden medeniyetimizin şahikası yapmak için gece gündüz çalışan, mücadele eden, ter döken her bir kardeşime şükranlarımı sunuyorum. 


İstanbul İl Teşkilatımız Türkiye Yüzyılı'na İstanbul hazır diyerek çalıştı. Tempomuzu artırarak İstanbul'da dokunmadık gönül bırakmayacağız. Geçtiğimiz hafta sadece bir günde İstanbul'un 39 ilçesinde 200 bin haneyi ziyaret ederek ilk adımı attık. 

Bugün burada, İstanbul sandıklarında görev alacak 96 bin AK Parti sevdalısıyla bir aradayız. 

Durmadan, usanmadan yılmadan Türkiye'nin alt yapısını biz değiştirdik. Üst yapısını da biz inşa edeceğiz.

Birileri yuvarlak masa etrafında dönedursun, biz sahayı emekle, azimle ilmik ilmik örerek kendi işimize bakacağız. Biz kuru vaat yapmıyoruz. İcraat, icraat icraat... Türkiye'yi yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz.

2023 için birlik, irade, zafer sözü veren İstanbul her alanda yaptığı gibi bu hususta da Türkiye'nin lokomotifliğini yürütecektir.


Seçime kadar sahada en küçük bir boşluk bırakmayacağız. AK Parti milletin partisidir. Bu partinin kurucusu da sahibi de milletin ta kendisidir. İnşallah 2023'te bayrağı zirveye dikeceğiz. Sandığı irade, davayı namus, Türkiye'yi sevda bilen AK Parti İstanbul teşkilatı olarak sizlerden söz istiyorum.

Ayrıntılar geliyor..

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap