SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu iptal edildi

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu iptal edildi

17 Nisan 2022 Pazar - 11:15




57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun final etabı hava şartlarının yarattığı güvenlik riski nedeniyle nedeniyle iptal edildi.





57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye) 8. ve son gününde İstanbul-İstanbul etabı hava şartlarının yarattığı güvenlik riski nedeniyle iptal edildi.

Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi önünden startı verilen bisiklet turu Kuzguncuk'ta yarışın 25. kilometresinde kayganlaşan yol nedeniyle gerçekleşen kazaların ardından takım koordinatörleri yarışın nötralize edildi. Bostancı yönüne herhangi bir mücadeleye girmeden kontrollü bir şekilde bisiklet turu devam ederken, Komiserler kurulu, yaptığı görüşme sonrasında kaza riskinin yüksek olması gerekçesiyle İstanbul Turunu iptal etti.

Final etabının iptal edilmesiyle dün genel klasmanda liderliğe yükselen Israel-Premier Tech takımından Yeni Zelandalı Patrick Bevin organizasyonu genel klasman lideri olarak tamamladı.

ikinciliği Alpecin-Fenix takımından Avustralyalı Jay Vine, üçüncülüğü ise İtalya'nın Drone Hopper-Androni Giocattoli takımından Arjantinli Eduardo Sepulveda aldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden milli bisikletçi Mustafa Sayar da organizasyonu genel klasman 9'uncusu olarak tamamladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap