SON DAKİKA



Haber > Gündem > Emine Erdoğan'ın 30 bin Euro'luk kol saati tepki çekti!

Emine Erdoğan'ın 30 bin Euro'luk kol saati tepki çekti!

20 Eylül 2021 Pazartesi - 16:36




Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın fiyatı 30 bin Euro'dan başlayan kol saati kullandığı iddia edildi.





İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın fiyatı 30 bin Euro'dan başlayan kol saati kullandığını söyledi.

Emine Erdoğan'ın 'Afrika Seyahatlerim' adlı kitabının piyasaya çıkması üzerine yapılan tanıtımlarda kullanılan bir fotoğrafa dikkat çeken Erozan, çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Emine Erdoğan'ın Etiyopya ziyareti sırasında çekilen fotoğraftaki kol saatinin lüks marka Chopard olduğu öne sürüldü.

İYİ Partili Erozan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tayyip yazar da Emine hanım yazmaz mı..! Fotoğraflarla bezenmiş 'Afrika’ya seyahatlerim' kitabı piyasada… Chopard Happy Diamonds kol saati Afrika’nın yoksulluğu ile uyum halinde… Kol saati çakma değilse fiyatı 30.000 Euro’dan başlıyor…" dedi. 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap