SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan’ın eski doktoru konuştu: Yapacağı hiçbir şey yok kabul edecek!

Erdoğan’ın eski doktoru konuştu: Yapacağı hiçbir şey yok kabul edecek!

23 Mayıs 2022 Pazartesi - 15:55




Erdoğan’ın eski doktoru ve eski AKP milletvekili Turhan Çömez, Erdoğan’ın koltuğu bırakmayacağına dair iddialar hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.





Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir dönem doktorluğunu da yapmış olan eski AK Parti milletvekili Turhan Çömez “Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi kaybetse dahi koltuğu bırakmayacak” iddiasıyla ilgili konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru ve 22. Dönem Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez Bizim TV’de gazeteci Burcu Uğur’un konuğu oldu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Turhan Çömez, son günlerde “Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi kaybetse dahi koltuğu bırakmayacak” iddiasıyla ilgili Erdoğan’ı çok yakından tanıdığını söyleyerek böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

“ERDOĞAN’IN YAPACAĞI HİÇBİR ŞEY YOK”

Bu iddianın bilerek ve isteyerek iktidar kanadından pompalandığını belirten Turhan Çömez “ Sayın Erdoğan’ı iyi tanıdığımı söyleyebilirim. Hiç kimsenin korkmasına gerek ve endişe etmesine gerek yok. İnsanları umutsuzluğa sevk etmek için ve seçim esnasında duyacakları heyecanın önüne geçmek için özellikle pompalanan bir psikolojik operasyondur.

Erdoğan bir çok antidemokratik tavrı olmakla birlikte sandığa inanan birisidir. Kimsenin kaygısı olmasın o sandığa millet iradesi girecek ve o sandıktan milletin kararı çıkacak. Ben bu kararın Erdoğan’ın gideceği yönünde olacağına yürekten inanıyorum. Bu karar çıktıktan sonra Erdoğan’ın yapacağı hiçbir şey yok” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap