SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan ipleri koparmıştı: Yunan-ABD askeri konvoyu böyle görüntülendi

Erdoğan ipleri koparmıştı: Yunan-ABD askeri konvoyu böyle görüntülendi

19 Haziran 2022 Pazar - 12:14




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yunanistan başının çaresine baksın" sözleriyle ipleri koparmasının ardından Yunan-ABD askeri konvoyu Türkiye'ye 20 km uzaklıkta görüntülendi.





Cumhurbaşkanı ve  AK Parti Genel Başkanı Recep  Tayyip Erdoğan,  Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in Türkiye aleyhindeki sözlerine karşı daha önce "Benim için Miçotakis diye biri yok. Bundan daha açık bir rest olamaz. Yunanistan bundan sonra başının çaresine baksın" demişti. 

Yaşanan gerilim, savaş söylentilerini beraberinde getirirken, Yunanistan'da yaşanan askeri hareketlilik dikkat çekti. Doğu Akdeniz ve Ege'de uluslararası anlaşmaları hiçe sayan Atina, ABD ile yapacakları askeri tatbikat için harekete geçti. 

ABD tankları ve askeri araçlarını taşıyan Yunan tırlarını bir Türk şoförü tarafından Türkiye'ye sadece 20 kilometre mesafedeki Bulgaristan'ın Kapitan Andreevo bölgesinde görüntülendi. 

Türkiye sınırına doğru ilerleyen konvoyu gören şoförünün "Yarım saattir böyle tırları solluyoruz. Saldıracaklar herhalde. Gelin bakalım geleceğiniz varsa göreceğiniz de var" şeklindeki sözleri görüntülere yansıdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap