SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan: Siz 'diktatör' derseniz bende 'Nazi' deri

Erdoğan: Siz 'diktatör' derseniz bende 'Nazi' deri

25 Mart 2017 Cumartesi - 07:36




Cumhurbaşkanı Erdoğan "Siz Tayyip Erdoğan'a 'diktatör' dediğiniz sürece, Tayyip Erdoğan da size 'faşist' de diyecek 'Nazi' de diyecek" dedi.





Denizli'de Daily Sabah'ın yasaklanmasıyla ilgili konuşan Erdoğan, 'Sabah gazetesinin Avrupa baskısının Avrupa Parlamentosu'na girmesini yasakladılar. Hesabını vereceksiniz. Hani sizde basın özgürlüğü vardı? Siz Tayyip Erdoğan'a 'diktatör' dediğiniz sürece, Tayyip Erdoğan da size 'faşist' de diyecek 'Nazi' de diyecek.' dedi.

MİLLET UZAYA GİDERKEN TÜRKİYE KAVGALARLA UĞRAŞTI

Erdoğan "1960 darbesinin arkdından öyle bir sistem kurulmuştur ki, cumhurbaşkanları ile başbakanlar adeta birbirlerini yediler. Bakıyorsunuz, Gazi Mustafa Kemal İnönü ile kavgalıydı ve istifasını dahi istemiştir. Aynı şekilde İnönü kendi Başbakanı ile kavgalıydı. Ne zaman ki rahmetli Menderes geldi, istikrar geldi. Gerçi ana muhalefet gençlerin parlamentoya girmesini istemiyor ama biz istiyoruz. Genç, dinamik bir parlamentonun nasıl olacağını 16 Nisan'da göstermeye hazır mıyız? Hani ana muhalefetin başındaki soruyor ya? Herkes uzaya giderken Türkiye ne yapıyordu diye? O zaman Türkiye bu kavgalarla uğraşıyor. Bak 15 senedir Türkiye nasıl kalkınıyor?

SİZ DİKTATÖR DERSENİZ

Sabah Gazetesi'nin Avrupa baskısı Daily Sabah'ın Avrupa Parlamentosu'na girmesini yasakladılar. Hani sizde basın özgürlüğü vardı. Niye yasakladınız? Hesabını vereceksiniz? Tayyip Erdoğan'a 'diktatör' de, Tayyip Erdoğan 'faşist' dediği zaman rahatla. Siz Tayyip Erdoğan'a dediğiniz sürece bilesiniz ki, Tayyip Erdoğan sizlere faşist de diyecek, Nazi de diyecek! Bizim Avrupa'daki gurbetçilerimizin duvarlarına bunlar gamalı haç yapılıyor mu? Camilerimziin camları, çerçeveleri indiriliyor mu? Neden bunları takip etmiyorsunuz? Avrupa'da birçok vatandaşlarımız öldürüldü. Hala neticesi yok." dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap