SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan Trabzon'a geliyor

Erdoğan Trabzon'a geliyor

20 Kasım 2013 Çarşamba - 08:58




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hafta sonu Trabzon’da, Akyazı Stadı ile birlikte 505 milyon liralık 84 projenin açılışını yapacak.





Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Trabzon’da bir dizi açılış, temel atma ve ziyaretlerde bulunacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 23-24 Kasım tarihlerinde Trabzon’da önemli birçok projenin açılışını yapacak. Başbakan Erdoğan, ilk olarak Cumartesi günü saat 12.30’da Meydan Parkı’nda gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine katılacak. Başbakan Erdoğan ardından aynı gün saat 14.30’da yaklaşık 43.6 Milyon TL’ye mal olan Trabzon Akyazı Spor Kompleksi dolgu sahasına yapılacak ve 227 milyon TL’ye mal olacak olan Akyazı Stadyumu ve Spor Tesisin Temeli'ni atacak. Temel atma töreninin ardından Başbakan Erdoğan, Novotel’de düzenlenecek olan Ziraat Odaları Bölge Toplantısı'na katılacak. Başbakan Erdoğan 24 Kasım Pazar günü ise, Akçaabat, Vakfıkebir ve Araklı ilçelerini ziyaret ederek burada yapımı tamamlanan bazı tesislerin açılışını yapacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap