SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'dan FETÖ itirafçılarıyla ilgili açıklama!

Erdoğan'dan FETÖ itirafçılarıyla ilgili açıklama!

18 Ocak 2017 Çarşamba - 13:21




Cumhurbaşkanı Erdoğan Yargıda Birlik Derneği üyelerini kabul ettiği törende "İtirafçı diye ortaya çıkıyorlar doğruyu söylemiyorlar" açıklamasını yaptı





Yargıda Birlik Derneği üyelerine hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan FETÖ'nün içerde bulunan adamları için "İçeride olanlardan çok iyi tanıdıklarım var. İtirafçı diye ortaya çıkıyorlar, doğruyu söylemiyorlar, oyuna devam ediyorlar. En tehlikeli olan bu. Bunların bir kısmıyla başa baş görüşmelerim oldu" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları

"14 yıl önce ülke yönetimini devraldığımızda Türkiye'yi 4 temel üzerinde kalkındıracağımızı söyledik. Eğitim, Adalet, Sağlık, Ekonomi. Bu uğurda gece gündüz çalıştık, nice engelleri aştık, nice mücadelelerden galip çıktık.

YARGININ İÇİNE SIZDILAR

367 garabetinden kapatma davasına kadar öyle şeylerle karşımıza çıktılar ki hukuk adına biz utandık. İşte FETÖ böyle bir dönemde yargının içine sızmaya başladı, tabi bunun 40 yıllık bir süreci var, bu kadar kısa sürede olmadı.


17-25 ARALIK'TA DARBE GİRİŞİMİDİR

17-25 Aralık mevzusunu benim şahsi meselemmiş gibi göstermeye çalıştılar. 17-25 Aralık yargıyı ele geçirmeye çalışan bu örgütün kendisini açığa çıkarmasıdır. Örgüt 17-25 Aralık'ta başaramadığını, 15 Temmuz'da TSK içindeki yandaşları ile yapmaya çalıştı. 17-25 Aralık'ta bir darbe girişimidir.

İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR

Pensilvanyadaki zat utanmadan sıkılmadan bunların hepsi senaryo diyor. Biz senaryonun ne olduğunu biliyoruz, gelecek bunu açık ve net ortaya koyacaktır. İt ürür kervan yürür. Biz yolumuza devam ediyoruz.

İTİRAFÇIYIM DEYİP, DOĞRUYU SÖYLEMİYORLAR


İçeride olanlardan çok iyi tanıdıklarım var. İtirafçı diye ortaya çıkıyorlar, doğruyu söylemiyorlar, oyuna devam ediyorlar. En tehlikeli olan bu. Bunların bir kısmıyla başa baş görüşmelerim oldu. Başbakan olarak bana söylediklerine baktığım zaman tamamen aykırı ifadeler.

FETÖ'CÜLER TEMİZLENİYOR

Açıkca görüldü ki, FETÖ'cülerin tasfiyesi işleri zorlaştırmadı aksine kolaylaştırdı. Reina teröristinin yakalanması gibi işler FETÖ'cüler temizlendikten sonra başarıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap