SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'dan miting açıklaması

Erdoğan'dan miting açıklaması

22 Ocak 2017 Pazar - 16:30




Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'referandum mitinglerine çıkacak mısınız?' sorusuna 'ben zaten meydanlardayım değerlendireceğiz' dedi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika gezisi öncesinde Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada önemli mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'referandum mitinglerine çıkacak mısınız?' sorusuna 'ben zaten meydanlardayım değerlendireceğiz' dedi. Ayrıca, anayasa değişikliği için yapılan son anket sonuçlarının sorulması üzerine de 'Gayet olumlu, güzel snuçlar geliyor elimize, Milletimiz Cumhurbaşkanlığı sistemini benimsemiş durumda' dedi.

MİTİNG YAPACAK MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasa değişikliğinin Meclis'te onaylanmasının ardından referandum sürecinde kendisinin miting yapması konusunda, "Şu anda bizim meydanlarda almamıza mani bir hal yok. Birçok etkinlikler olacaktır. Arkadaşlarımızla değerlendirmelerimizi yaparız, şu an meydanlardayım. Bunun değerlendirmelerini yaptıktan sonra kararımızı veririz. Kaldı ki bir Cumhurbaşkanı olarak, cumhurbaşkanlığı üzerinde geleceğin hazırlandığı süreç bizi de ilgilendirecektir" dedi.

CİDDİ MANADA DESTEK VAR

Erdoğan, ayrıca masasında olan son anketlerin sorulması üzerine "Anketler var da erken olur. Halkımızın, milletimizin referandum ile birlikte Türkiye'de özellikle partili cumhurbaşkanlığına sıcak baktığı, ciddi manada bir oranla yaklaştığını görüyoruz. Böyle bir olmazsa, biz de böyle bir şey içinde olmayız." dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap