SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'dan seçim hamlesi: Muhalif gazetecilere tek tek davet gönderdi

Erdoğan'dan seçim hamlesi: Muhalif gazetecilere tek tek davet gönderdi

24 Ekim 2022 Pazartesi - 16:17




Yeni Şafak Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim programı için düzenlenen ‘Türkiye Yüzyılı’ programına muhalif gazetecilere davet gönderdiğini açıkladı.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 2023 seçimleri öncesinde muhalif gazetecilere yönelik davet geldi. Yeni Şafak Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik, Erdoğan’ın 2023’teki seçim programı olan ‘Türkiye Yüzyılı’ için düzenlenecek programa, birçok muhalif gazetecinin davet edildiğini duyurdu.

Çelik yaptığı paylaşımda, listenin kabarık olduğunu belirterek “ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu cuma açıklayacağı AKP’nin “Türkiye Yüzyılı” programına gazeteciler; Nevşin Mengü, İsmail Saymaz, Doğan Şentürk, Özlem Gürses, Çağlar Cilara, İsmail Küçükkaya, Fatih Portakal, Taha Akyol, Deniz Zeyrek ve Akif Beki de davet edildi.” dedi.

Öte yandan Gazeteci Çağlar Cilara da sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yaptı. Cilara şu paylaşımda bulundu: 

"Uzun yıllar sonra bir ilk yaşanıyor. Cuma günü Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı “Türkiye Yüzyılı” programına muhalif gazeteciler de davet edildi.

AK Parti’den beni de arayarak davet ettiler. Şimdiye kadar İsmail Saymaz, Özlem Gürses, İlker Karagöz, Yavuz Oğhan, Deniz Zeyrek gibi isimlerin de programa çağrıldığını öğrendim. Anlaşılan AK Parti’nin iletişim stratejisi değişiyor. Bakalım o gün neler yaşayacağız?"


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap